Faciliteiten

3D Lobby en recreatieruimte

3D Lobby en recreatieruimte

Benieuwd hoe onze lobby en recreatieruimte eruit ziet? Bekijk dan hier onze interactieve 3D kaart en waan jezelf in de ontspannen sfeer van Raephorst.

Lees meer

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Raephorst biedt senioren een comfortabele en luxe woonomgeving. Het complex heeft beschikking over tal van faciliteiten, zoals een receptie, fitnessruimte, wasserette, Grand Café en logeerkamers voor uw gasten. Voor uw auto is er genoeg ruimte op het privé parkeerterrein. Daarnaast kunnen wij u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager, huismeester en facilitaire dienst. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

Grandcafe

Grand Café

In Raephorst vindt u een Grand Café waar u dagelijks kunt recreëren onder het genot van een kopje koffie en een krantje. Het aangrenzende terras is de perfecte plek om te ontspannen in de zon. Het Grand  Café beschikt over WiFi waarvan het gebruik gratis is.

Groene omgeving

Groene omgeving

Raephorst beschikt over een prachtig stukje park als tuin. Ook is er een kruidentuin en een bloementuin. Het bos en de weilanden zijn op loopafstand. Dit is de luxe van wonen middenin het groen.

Voorzieningen

food

Grand Cafe voor koffie, lunch en borrel

Receptie

bell

Ontvangst internet- bestellingen

close

15 min verwijderd van Den Haag

guestroom

Logeerkamer voor gasten

washing-machine Created with Sketch.

Beschikbaarheid wasserette

fitness

Gratis toegang tot fitnessruimte

Huisvuil wordt aan huis opgehaald

vacuum Created with Sketch.

Mogelijkheid voor hulp in de huishouding

wrench Created with Sketch.

Ondersteuning bij klussen in huis